FORUM: nasveti popotnikov
ID: 1095
Ogledov: 2788
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 26.1.05 - 12:57
Naslov: Informacije Šri Lanka

Berem, da vas je kar nekaj, ki se nameravate odpraviti spomladi na ŠL - dobra odločitev,turistov bo malo, notranjost, ki je na ŠL najbolj zanimiva, pa glede posledic cunamija jasno ni problematična. Na ŠL sva bila s prijateljem v 2.pol.aprila lani, najela sva šoferja (po moje najboljša potovalna varianta, ki sploh ni draga) in si v 8 dneh ogledala najpomembnejše. ŠL naju je očarala. Če potrebujete kakšno konkretno informacijo, morda naslov zanesljivega šoferja (z našim, ki je bil v vseh pogledih super, smo ohranili stike - tudi po katastrofi), mi pišite.




ID: 1139
Ogledov: 1198
Odgovor na: 1095
Avtor: ana
Datum: 8.2.05 - 16:26
Naslov: Informacije Šri Lanka

Glede soferjev na šri lanki...ja super res si mobilen, hitrejsi in bolj komot, samo nikoli ne ves koga dobis za soferja. Moj je bil sicer zelo prijazen, sam je stalno hotu se kaksno malenkost (npr. Se ustavi v mestecu ces, da je zejen-placaj!, gremo na kosilo-Plačaj!, .... pa tud skos je skrtaru z bencinom (ni hotu nikamor iz najkrajse začrtane poti do naslednje destinacije, ceprov bi blo samo 2 km vec, nikol ni vklopu klime, ...)Da ne omenjam na koncu k sem mu clo dala napitnino in je bil vidno jezen ceš da je premalo (2500 Rs t.j. 25$).
No pol sem se pa rajs z busi in vlaki vozila pa mi ni nc mankal, prov uzivala sem.



ID: 1141
Ogledov: 127
Odgovor na: 1139
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 9.2.05 - 15:26
Naslov: Informacije Šri Lanka

Tud jaz sm bla avgusta na SL in smo celo prepotovali z lokalnimi prevozi.Skor zaston pa še doživiš SVAŠTA.Kombi smo najeli samo dvakrat za daljše razdalje, ko smo šli na Sever kjer je malo bolj riskantno, druač pa js priporočam vlake in avtobuse sej se ravno tako povsod pride.
Sandra



Prijava
Izbor nasvetov

Iskalnik
Ključna beseda (enter)

Razširjeno iskanje








Info: popotnik@sidro.net Vse pravice pridrzane.



Browse Happy logo
metrsko blago
Masaža v Ljubljani Masaža Ljubljana