FORUM: nasveti popotnikov
ID: 1348
Ogledov: 2993
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 31.3.05 - 15:25
Naslov: ŠRI LANKA po cunamiju

Ali je bil kdo na Šri Lanki po cunamiju? Zanima me predvsem kakšne so razmere in kakšen vpliv je pustilo razdejanje na ljudeh. Tja nameravam odpotovati maja, še vedno pa sem v dvomu ali se tako potovanje splača. Hvala za informacije.

LP Dejan



ID: 1378
Ogledov: 117
Odgovor na: 1348
Avtor: Meta
Datum: 15.4.05 - 14:08
Naslov: ŠRI LANKA po cunamiju

Oglej si forum na LP (Thorn Tree - Indian Subcontinent), kjer zveš vse. Sicer pa velja: celinski del, ki je na SL najbolj vreden ogleda, je tako ali tako tak kot je bil (oz. boljši, ker je manj turistov), obisk SV obale odsvetujejo, na JZ obali pa je malo mešano, nekateri kraji so bili bolj prizadeti, drugi bistveno manj. Precej so že postavili na novo - na LP zveš podrobnosti.

Meta



ID: 1427
Ogledov: 126
Odgovor na: 1348
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 27.4.05 - 09:19
Naslov: ŠRI LANKA po cunamiju

sam sem bil 26.12. v Hikaduwi, JZ obala, 10m od plaže, 2m nad morsko gladino, v mali hiski. 2 km S od hiske je odplaknilo vlak s 1500 ljudmi, od štiriclanske familije so ostali 3 natikaci, dva razlicna odrasla in eden otroski, od mlade nadebudne potapljacice je na obalo priplavala le kisikova bomba.
videti vse to ti bo prihranjeno, kot bos prikrajsan tudi za neizmerno toplino in socutje domacinov (itak) kot tudi ostalih belcev (Evropejcev, avstralcev).

Vseeno pa lahko pomagas domacinom, ki jim je morje odneslo vse, tudi upanje, le da se slednje z vsakim novim valom turistov vraca nazaj.

pojdi








Prijava
Izbor nasvetov

Iskalnik
Ključna beseda (enter)

Razširjeno iskanje








Info: popotnik@sidro.net Vse pravice pridrzane.



Browse Happy logo
metrsko blago
Masaža v Ljubljani Masaža Ljubljana