FORUM: nasveti popotnikov
ID: 1557
Ogledov: 2802
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 8.6.05 - 15:42
Naslov: turcija

zdravo!

midve s prijateljico se v sredini julija odpravljava za kak mesec v turcijo. Pa me zanima, kaksne izkusnje imate s turcijo, kaj je vredno ogleda... pa zanima me, ce se kdo letos tui odpravlja dol, da bi se kje dobili, al pa ce pozna kdo doli kako kontaktno osebo.

LP, Nika



ID: 1600
Ogledov: 1276
Odgovor na: 1557
Avtor: Vlasta
Datum: 17.6.05 - 19:47
Naslov: turcija

V Turciji je ogromno zanimivih stvari. Je pa tako, da je zahodni del ze precej turisticen. Klasicna mesta so Istanbul, Kapadokija, Pamukkale, Efez... V vzhodnem delu (Kurdistan) pa turiste lahko prestejes na prste ene roke. To je popolnoma druga Turcija - kot bi prisel v drugo drzavo. Vzhodni del je bil zame zato veliko interesantnejsi. Sanliurfa, Dyarbakir, jezero Van, gora Nemrut... nepozabno, na trenutke misticno...
Ce se bosta odlocile za obisk Vana vama lahko nekoga priporocim.
LP
Vlasta



ID: 1632
Ogledov: 1300
Odgovor na: 1600
Avtor: nika
Datum: 26.6.05 - 17:59
Naslov: turcija

Midve sva tak studirali,da bi sli ob crnem morju,pa do nemruta,potem pa na jug in zahod.Sam v bistvu sva tak fleksibilni in lahko svoj nacrt spremeniva. Tak,da bi te prosla,ce mi lahk priporocas tega za jezero van, ker mogoce se pa odlociva!Hvala za nasvet!
Nika



ID: 1636
Ogledov: 126
Odgovor na: 1632
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 27.6.05 - 13:58
Naslov: turcija

Oj,
ce gresta tudi na vzhod Vana in okolice ne smeta zamuditi. Pa tudi Nemrut Dagi je misticen. Ce bosta sle na Nemrut pejta se v Sanliurfo in Dyarbakir. Voznje je veliko, ker so razdalje dolge. So pa dobre veze in busi zelo moderni (klima, postrezba). Crno morje se meni ni zdelo nic posebnega. Za ostale info. mi lahko pises na mejl.
LP



Prijava
Izbor nasvetov

Iskalnik
Ključna beseda (enter)

Razširjeno iskanje








Info: popotnik@sidro.net Vse pravice pridrzane.



Browse Happy logo
metrsko blago
Masaža v Ljubljani Masaža Ljubljana