FORUM: nasveti popotnikov
ID: 1562
Ogledov: 3315
Avtor: Klemen
Datum: 9.6.05 - 03:12
Naslov: Janinova potovanja

Pozdravljeni...

Danes sem ravno zasledil, da se tvoja ponudba potovanj iz dneva v dan povecuje. Ja kaj to pomeni, da ne bos vec popotnik, in da bos postal turisticni vodic? (Janin upam, da mi odgovoris).

Pa saj ne pisme zato, da bi ti bil faus, ampak se sprasujem, ce je smiselno odpotovat za 14 dni na Tajsko in v Kambodzo.

Nekja casa nazaj sem tudi sam bil v Aziji. Tajska in Kambodza. Za celotno pot sme imel casa dober mesec dni. Dal sem skozi podobno pot, kot jo ti nameravas dat v 14 dni. Meni je zmanjkalo casa, za ogled vsega.

Naprimer veliko kdo mi je svetoval, da je najboljse si ogledat Ankorvat na sedezu motorista in gres skozi v enem dnevu. Jaz sme bil tam 3 dni, pa si nisem uspel ogledat vseh templjov, ki jih je skoraj 100. Osrednji Ankorvat je ful polni turistov, ki jih pred vhodom cakajo klinatizirani avtobusi in vodic. Ko pa gres malo naokrok se do katerih drugih templjev ki so "manjsi in nezanimivi", kje je mogoce pescica ali nobenega obiskovalca. Pa so mnogo lepsi, in zanimivejsi...

Prosim vse popotnike, da mi poveste svoje mnenje o tem, ce se splaca odpotovat 7.000 km v Azijo, da si bos ogledal 2 drzavi v 14 dneh, drugace, pa za posamezno lahko porabis vec kot mesec dni.

pozdrav vsem

Klemen





ID: 1563
Ogledov: 227
Odgovor na: 1562
Avtor: janin
Datum: 9.6.05 - 10:24
Naslov: Janinova potovanja

seveda imaš prav, ampak prišla je izjemna ponudba od emiratov, ki velja samo junija in jeseni bo cena najmanj dvakrat višja.
dva tedna pa je bolje kot nič.
poleg tega se mi javlja kup ljudi, ki nimajo več časa.
glede ponudbe: razpisane so samo možnosti. če zraven ni točnega datuma, pomeni da ni rečeno da bomo šli. odvisno pač kam se kdo prijavi.



Prijava
Izbor nasvetov

Iskalnik
Ključna beseda (enter)

Razširjeno iskanje








Info: popotnik@sidro.net Vse pravice pridrzane.



Browse Happy logo
metrsko blago
Masaža v Ljubljani Masaža Ljubljana