FORUM: nasveti popotnikov
ID: 1928
Ogledov: 1663
Avtor: bori
Datum: 2.9.05 - 09:24
Naslov: Eurolines

Zanima me, ce kdo pozna ali je kdaj potoval z Eurolinesom iz Londona? Poslovalnice v Sloveniji baje se ni, videti je, pa da jih zanima le denar, potem pa se znajdi.

Sama sem kupila avtobusno karto London - Ljubljana (preko Bruslja in Frankfurta) v nedeljo, pot pa se je zataknila ze v Bruslju. Avtobus je zamujal ze ob odhodu (vec kot uro9, a so naju potolazili, da nas bo avtobus v Bruslju ze pocakal. Tam naju je cakalo presenecenje in ogorcenje zaposlenih, saj je avtobus odpeljal ze pred celo uro.- to pa se dogaja vsak teden!!! Denar (so nama zagotovili, nama vrnejo v Ljubljani) No...obecanje, ludom radovanje, kot smo vcasih rekli. Na SAP-u so naju samo nahrulili, da oni nimajo z Eurolinesom nic, samo karte da prodajajo... pa da sva si vse skupaj kar izmislila.

Midva sva vse karte morala se enkrat placat...da ne govorim o osmih vlakih in nekaj avtobusih, ki sva jih morala zamenjat in lovit v zadnjih sekundah samo do Muncna. In to z vso prtljago. In z drazjo avtobusno karto od letalske!

Zanima me, ce ima se kdo taksno izkusnjo, z isto ali drugo destinacijo (v Bruslju se prepozno nisva znasla sama)...ali pa naj bo to vsaj svarilo bodocim potnikom .

Hvala in lep pozdrav, bori





Prijava
Izbor nasvetov

Iskalnik
Ključna beseda (enter)

Razširjeno iskanje








Info: popotnik@sidro.net Vse pravice pridrzane.



Browse Happy logo
metrsko blago
Masaža v Ljubljani Masaža Ljubljana