FORUM: predavanja, razstave
ID: 2477
Ogledov: 1768
Avtor: Goose
Datum: 11.3.06 - 13:26
Naslov: Vabilo na premiero filma Lovci na pršič

Vabimo vas na premiero slovenskega smučarskega filma Lovci na pršič, ki bo v PONEDELJEK, 27. marca 2006 v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma ob 20:00.

Karte so na voljo v predprodaji na vseh prodajnih mestih CD in preko spletA --> http://www.esiti.com/Predstava.php?org=1&perf=7815&seg=1&venue=2

Oglejte si tudi VIDEO NAPOVEDNIK FILMA = http://www.freeapproved.com/page.php?id=27

Po premieri bo sledil še pogovor z gosti (DAVO KARNIČAR, SILVO KARO...)

O filmu:
Smučarski film je nastajal v zimski sezoni 2005 v produkciji Športnega društva Freeapproved. Glavnina snemanja je bila opravljena v Sloveniji, Kanadi, Švici, Italiji in Avstriji, na mnogih različnih snemalnih lokacijah. Smučanje zajema spuste v visokogorju in sredogorju ter pokriva različne tipe smučanja in deskanja: od prostega sloga (freeride), turnega smučanja in zahtevnih alpinističnih smučarskih spustov.

»Eni hodijo v gorice rezat, mi pa pač hodimo po celem svetu, če se le da, da iščemo te naši pršič.«

Med glavnimi akterji oziroma smučarji in deskarji so predvsem (po abecednem redu): Grega Ažman, Grega Benčina, Miha Benčina, Rok Černe, Anže Čokl, Tomaž Džuban, Milan Hernaus, Arne Jeglič, Janko Kos, Grega Kozelj, Gorazd Mandelj, Tadej Oražem, Jani Pogačar, Jani Skrinjar, Jan Sluga, Bor Šumrada, Janez Trošt, ter mnogi drugi zasvojenci s pršičem.





Prijava
Izbor nasvetov

Iskalnik
Ključna beseda (enter)

Razširjeno iskanje








Info: popotnik@sidro.net Vse pravice pridrzane.



Browse Happy logo
metrsko blago
Masaža v Ljubljani Masaža Ljubljana