FORUM: nasveti popotnikov
ID: 4038
Ogledov: 2579
Avtor: Miha
Datum: 14.7.07 - 20:46
Naslov: gvatemala varnost

Zanima me če ima kdo kakšne izkušnje s popotovanjem po gvatemali, predvsem me zanima varnost. Na internetu sem bral raznorazne zgodbe kako napadajo turiste. LP



ID: 4048
Ogledov: 103
Odgovor na: 4038
Avtor: Ivan
Datum: 17.7.07 - 07:57
Naslov: gvatemala varnost


V Gvatemali sem bil lansko leto, april, maj in ni bilo nikakršne nevarnosti. S sopotnikom sva šla na večdnevni treking v hribe nad vasjo Nebaj, pol poti z vodičem pol sama in ni bilo nobenih problemov.
Tudi ostali deli Gvatemale tako ob morju, višavju in ne na koncu tudi v glavnem mestu se ni pripetilo nič posebnega. Prevažala sva se z lokalnimi avtobusi, kar je nekaj posebnega, ker ni voznih redov, pa tudi nobenega čakanja na povezavo in zamud. Hostli so presenetljivo lepo urejeni in poceni. Za mene ena lepših držav kar sem jih obiskal.



ID: 4049
Ogledov: 215
Odgovor na: 4038
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 17.7.07 - 10:08
Naslov: gvatemala varnost

Zdravo

Prepotoval sem ze veliko južnoameriških držav pa tako navdušen kot nad Gvatemalo nisem bil skoraj nad nobeno.Vzrokov je več prvi je Tikal,perujski Machu pichu se mi je zdel prav ubog.Naprej ljudje so ful prijazni vse je zelo poceni ogromno je poceni avtobusnih prevozov.Tudi mene so strasili da je to nevarna dežela pa nismo imeli
nobenih težav nasprotno zelo smo uživali.Edina slaba stran je bila da smo bili tam le en teden preveč časa smo porabili za Mehiko ki ji ni niti do kolen.Zato ti toplo priporočam to potovanje.Vendar vzemi več časa mi na žalost nismo bili na morju smo pa v Antigvi Gvatemali spoznali človeka ki nam je rekel da obstajajo možnosti da te za par dni odpeljejo na samotni otok.Sploh je antigva zelo zanimiv kraj znan tudi po poceni tečajih španščine ki ga obiskujejo ljudje iz raznih koncov sveta če te šekaj zanima mi odpiši.

LP milan



Prijava
Izbor nasvetov

Iskalnik
Ključna beseda (enter)

Razširjeno iskanje








Info: popotnik@sidro.net Vse pravice pridrzane.



Browse Happy logo
metrsko blago
Masaža v Ljubljani Masaža Ljubljana