FORUM: oglasi - sopotniki
ID: 407
Ogledov: 2943
Avtor: Uroš
Datum: 10.7.04 - 23:44
Naslov: San Francisco

Ve kdo kako priti do poceni prenočišča v San franciscu.
lp Uroš



ID: 479
Ogledov: 1270
Odgovor na: 407
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 26.7.04 - 08:44
Naslov: San Francisco

Pred dvema letoma sem bila tam in s poceni nočitvami ni ravno enostavno. Na splošno je SF drago mesto. Jaz sem kar ugodno prišla skozi na tak način, da sem na eni bencinski črpalki našla brošurico s popusti po motelih po celotni Ameriki in če si v izbranem motelu predložil ta kuponček, si imel popust pri nočitvah. Običajno je šlo za popuste v dvoposteljnih sobah - za dva se je posebej splačalo. Npr. za nočitev z ameriškim zajtrkom po osebi je zneslo cca. 5000 SIT v motelu v bližini SFO (San Franciso Airport). To je bila max. ugodna varianta.



ID: 686
Ogledov: 129
Odgovor na: 479
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 28.9.04 - 13:54
Naslov: San Francisco

Tara ima prav. Sam sem bil 2001. SF je sv... drag. Tudi midva sva si rezervirala prej prenocisce v "kao" youth hotelu in je bil 70$ (na robu "bogate" in revne cetrti - Tenderloin! Sva pa ugotovila potem, da je lokalno dosti lazje najti kaj pametnega in poceni. Zanimiva pa je varianta, ki sva jo ugotovila zal sele kasneje: Oakland. Mesto cez SF zaliv. 50% je vse ceneje. Vozi pa podzemna vsakih 5 minut. Poleg tega je SF vsak dan v megli (september), Oakland pa soncen kot na Kubi!! :-)
Glede zajtrka v ameriskih motelih: to so obicajno njihovi kolacki (muffin) na katere mazejo recimo marmelade, itd. V glavnem zelo sladko!!




Prijava
Izbor nasvetov

Iskalnik
Ključna beseda (enter)

Razširjeno iskanje








Info: popotnik@sidro.net Vse pravice pridrzane.



Browse Happy logo
metrsko blago
Masaža v Ljubljani Masaža Ljubljana