FORUM: težave na poti, varnost
ID: 4646
Ogledov: 2904
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 24.4.09 - 21:42
Naslov: ali me je kdo kontaktiral preko vas

janin@janin.si, Forum na janin.si. Zadeva: ali me je kdo kontaktiral preko vas
Pred desetletjem (nekaj pa tudi prej in kasneje) sem na vec kot sto naslovov v druge drzave poslal pisma v katerih sem spraseval za delo za vec mesecev da bi spoznal tiste dele planeta (lahko le v zameno za preprosto prenocisce in hrano, kot univerzitetno izobrazen racunalnicar), vendar so mi vecino kontaktov in delovnih pripomockov, tudi povsem osebnih, izropali, verjetno isti ki me sedaj (kot tudi prej) tudi neposredno nadzirajo (ne le (e-)komunikacije). Ali je kateri od vasih popotnikov naletel na koga ki je taksno pismo prejel in je to omenil, sploh ker omenjate drzave ki imajo diaspore ki sem jih osebno kontaktiral a so me potem drugi fizicno napadli v Italiji in Grciji, in webstrani organizacij od katerih sem mnogim poslal pisma (tudi za delo na webstraneh), ter ali me je kdo ze kontaktiral. To ni misljeno kot oglas (ali je na vasih straneh PRni httpool kaj tovrstno pocel?).
24.april 2009. Andi Kete, Ajdovscina.

Disclaimer : I have been target of international organised terror for years, including obstruction of my (e-)communications and transport attempts, therefor I explicitely specify that I have not allowed anyone so, for example to change content of my (e-)mails or overtake them or overtake answers or resend them by other means or provide them to other persons or organisations or to read it or to remotely control public Internet computer I use or to sell content or advertise (enemies) or to beat me if control is lost (all of these probably happened) (theoretically and if absent, I would allow some selected person(s) to do some of these, but it is unlikely that any such was involved because such person would not crash Internet browser when I enter court-assigned lawyer e-mail address and similar).




ID: 4687
Ogledov: 2301
Odgovor na: 4646
Avtor: janin
Datum: 3.7.09 - 11:22
Naslov: ali me je kdo kontaktiral preko vas

pozdravljen, Andi
meni osebno ni še nihče poslal česa podobnega.
ne bi pa bilo slabo, če malo natančneje opišeš, kaj se ti je zgodilo.
če ne drugaga, kot opozorilo drugim, česa naj se varujejo.
lp
janin



ID: 5012
Ogledov: 487
Odgovor na: 4687
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 28.9.20 - 15:34
Naslov: ali me je kdo kontaktiral preko vas

Lp

Dotični gospod, ki se izdaja za Andija Keteja, živeč na številki 36 (naslov v Ajdovščini) ... je prevarant in (žal) globoko bolna oseba, ki potrebuje strokovno pomoč.
Njegove zgodbe in doživljanje realnosti sta plod privzgojenega sovraštva in ignorance, ki ju goji do zgoraj omenjenih narodov/držav. Je zalezovalec in oseba, ki namenoma provocira in ovira druge ljudi pri njihovem delu (predvsem tiste za katere meni, da bijejo "nevidno vojno" proti njemu).

To sporočilo pošiljam kot opozorilo za vse tiste, ki ste ali pa še boste prejeli pakete z (milo rečeno) čudno in oporečno vsebino, da o napisanem niti ne izgubljam besed.





Prijava
Izbor nasvetov

Iskalnik
Ključna beseda (enter)

Razširjeno iskanje








Info: popotnik@sidro.net Vse pravice pridrzane.



Browse Happy logo
metrsko blago
Masaža v Ljubljani Masaža Ljubljana