FORUM: oglasi - sopotniki
ID: 4991
Ogledov: 2826
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 23.4.15 - 11:04
Naslov: Bolgarija v času vrtnic, druga polovica maja

Bolgarija v času vrtnic, druga polovica maja


Živijo!


Torej, nekje med 15. in 18. MAJEM se odpravljam v Bolgarijo, v dolino vrtnic.

Na prvem mestu je interes, ki me vodi tja zaradi sezone pobiranja vrtnic. Tam sem tudi dogovorjena za obisk pri enih malih lokalcih, ki pa imajo prostor samo za eno osebo. Mogoče bi se dalo kaj dogovoriti...

Ker je to težaško delo in, ker verjamem, da lahko dobro sliko ter občutek pridobim že v parih dneh, sem se odločila, da bom tam največ en teden. Nadaljnji teden (ali dva?) pa bi želela nadaljevati pot bolj dinamično, skozi to dolino vrtnic, narediti še kakšno dnevno ekskurzijo z obiskom lokalne destilarne ipd. in se morebiti odpraviti še v kake druge konce Bolgarije, da se lahko izkusi njihov način življenja, kultura, hrana, tradicija... tudi do morja na primer. Ta ''drugi del'' potovanja v Bolgarijo ni obvezen, je zgolj ideja.

Nisem se še odločila ali je bolj smiselno iti kar na letalo, ali z avtobusom.

Skratka odprta sem za predloge in nasvete, za družbo, kateri se bom tudi prilagodila -ampak, prvi in najpomembnejši cilj tega potovanja mi je izkustvo VRTNIC, to se naj ve .

Sem oseba, ki je pol avanturista in tudi pol melanholista, ki si želi tja, izkusit to svojo trenutno fantazijo, ki že dolgo, dolgo traja in ob tem sprejmem kvalitetno družbo oziroma, če lepše povem - ujemajočo se (ni namreč hujšega kot potovati s človekom s komer se ne ujameš kajne?).

ps: KAKO ekstra žuranje pri meni odpade, ker se mi ne da, seveda gre sopotnik kamot tudi sam, nikogar ne bom vlekla nazaj.

anna191@gmail.com je moj mail, 031 788 106 je moja številka - in kogar zanima več in bi se želel o tem pogovoriti, pa kaj predlagati, vprašati, kar!

Se vidimo!
Ana



Prijava
Izbor nasvetov

Iskalnik
Ključna beseda (enter)

Razširjeno iskanje








Info: popotnik@sidro.net Vse pravice pridrzane.



Browse Happy logo
metrsko blago
Masaža v Ljubljani Masaža Ljubljana