FORUM: nasveti popotnikov
ID: 695
Ogledov: 5318
Avtor: Iztok
Datum: 30.9.04 - 13:26
Naslov: ANDAMANSKI OTOKI

Zanimajo me sanjski ANDAMANSKI OTOKI. Tja bi sla s punco v lastni reziji za tri do stiri tedne.Na netu sem sicer nasel nekaj informacij o otokih (klima, ipd.), ampak nisem dobil nobenih informacij iz prve roke.
Zanima me predvsem kaksne so cene na otokih(prenocisce, hrana, prevoz med otoki). In ali je res, da so (poleg predolge poti z ladjo) dostopni samo iz treh letalisc (Madras, Kalkuta in Bangkok) za ceno 410 USD?




ID: 697
Ogledov: 1342
Odgovor na: 695
Avtor: monika
Datum: 1.10.04 - 10:36
Naslov: ANDAMANSKI OTOKI


cao!

Ja res letis lahko samo iz treh mest, no jaz vem za Kalkuto in Madras, ladja gre pa prav tako iz teh dveh mest dvakrat na mesec. Porabiš priblizno tri dni, da prideš tja, za karto boš pa potrpežljivo čakal v vrsti, ker jih prodajo vsakič okoli tisoč (bolj se splača da v vrsti čaka punca).

Jaz tam sicer nisem bila, bila sem v Indiji in jih ogromno spoznala, ki so tam bili. Ni turistično, pravi raj (tudi ko sem mi pokazali fotke), je pa en in edini problem, zaradi katerega so se vsi pritoževali: send fly: teh muh je baje ogromno in ni nobene učinkovite zaščite, znajo se ti pa naredit kar grde rane.

Cene so pa priblizno 200 in več rupij za dvoposteljno (1000sit), kar je v primerjavi z Indijo zelo drago, pa vseeno poceni!

čao
monika



ID: 698
Ogledov: 160
Odgovor na: 697
Avtor: monika
Datum: 1.10.04 - 13:51
Naslov: ANDAMANSKI OTOKI


pomota ne send fly ampak sand fly...muhe ki so v pesku na peščenih plažah, takšne pa so vse!



Prijava
Izbor nasvetov

Iskalnik
Ključna beseda (enter)

Razširjeno iskanje








Info: popotnik@sidro.net Vse pravice pridrzane.



Browse Happy logo
metrsko blago
Masaža v Ljubljani Masaža Ljubljana