FORUM: nasveti popotnikov
ID: 949
Ogledov: 2906
Avtor: Luna
Datum: 23.12.04 - 13:50
Naslov: Trajanje potovanj

Sem zaposlena in lahko si vzamem največ 2 tedna dopusta na enkrat. Zanima me, če se splača iti za tako kratek čas na potovanje v daljne kraje. Namreč s fantom računava iti jeseni v Nepal. Če se ne bo dalo drugače bova obiskala pa kakšno drugo državo na vzhodu.
Prosila bi vas za vaše nasvete. Pa kam na vzhod ste šli in za koliko časa.

Hvala, lep dan vsem.



ID: 952
Ogledov: 1234
Odgovor na: 949
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 24.12.04 - 12:01
Naslov: Trajanje potovanj

Živjo,

ravno sem se vrnil s Tajske, ki sem jo obdelal v 14 dneh. Seveda lahko porabiš tam več časa, samo se mi zdi, da jo lahko obdelaš v 14 dneh z lahkoto. Recimo en teden porabiš za Bangkok z okolico (Ayuthaya, Nakhon Pathom, Kanchanaburri, plavajoča tržnica, itd.), en teden pa recimo za Chiang Mai ali Chiang Rai(tridnevni treking), pa potem greš še na jug na otoke (Ko Samui, Ko Phangan, ali Phuket, Ko Phi Phi). Bil sem tudi v Maleziji (celinski del) in se je tudi da obdelat v 14 dneh. Po mojem se da vsako državo JV Azije obdelat v dveh tednih. Vse te države so ful na easy za potovat, tako, da jih toplo priporočam.

Če te še kaj zanima sem ti pa vedno na voljo. LP,
Klavdij



ID: 953
Ogledov: 133
Odgovor na: 952
Avtor: toto
Datum: 24.12.04 - 16:53
Naslov: Trajanje potovanj

zivijo

tajsko se da nekako videti v 14 dnevih samo res na hitro.in se to moras uporabljati notranje letalske prevoze....priporocam airasia(letalske karte samo prek spleta).mislim pa da ce hoces malo na otoke moras izpustiti sever,ker drugace bo samo laufanje.priporocam da si zrihtate karto z prihodom na phuket in nazaj iz bangkoka.se da in cena je ista.

kar se pa tice nepala v dveh tednih mislim da je premalo se posebej ce mislite iti kam na treking.naboljsi trekingi so od 7 dni naprej.

lahko se da tudi kombinirat jug tajske z malezijo.za letalsko karto velja isto kot prej samo bkk zamenjate z kuala lumpurjem.

lp



Prijava
Izbor nasvetov

Iskalnik
Ključna beseda (enter)

Razširjeno iskanje








Info: popotnik@sidro.net Vse pravice pridrzane.



Browse Happy logo
metrsko blago
Masaža v Ljubljani Masaža Ljubljana