FORUM: nasveti popotnikov
ID: 978
Ogledov: 4136
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 29.12.04 - 17:44
Naslov: nahrbtniki

Kje se da dobiti poceni, a velike nahrbtnike za potovanja pa svetu? Hvala za odgovor.



ID: 980
Ogledov: 1455
Odgovor na: 978
Avtor: Aleš
Datum: 30.12.04 - 15:13
Naslov: nahrbtniki

Osebno sem zelo zadovoljen z nahrbtniki Porenta. S svojim sem bil ze marsikje po svetu. Prezivel je ze vsa mozna premetavanja po svetovnih letaliscih, razlicne vlaznosti afriskih in umazanije indijskih vlakov, prekomerna natezanja ob prenapolnjenosti s spominki, veliko tezo, skratka odlikuje ga velika trpeznost!!
Njihova maticna prodajalna je blizu Skofje Loke, v vasi Virmaše. Za kaj vec poglej na internet.



ID: 981
Ogledov: 2154
Odgovor na: 980
Avtor: Aleš
Datum: 30.12.04 - 15:27
Naslov: nahrbtniki

Aja, se to. Na voljo je vec velikih nahrbtnikov. Za popotovanje pride v postev 70- ali 90-litrski. 90-litrskega imam sam in je ze res zelo velik, vendar pa ni nujno vedno do konca razpet - zgornja "kapa" se lahko "usede" nizje in vse skupaj ne izgleda vec tako gromozansko, ce pa potrebujes dodaten prostor, se da zgornji del ("vrat") precej raztegniti in pridobiti veliko litrov volumna. 70-litrski je sicer tudi povsem dovolj velik za na pot, nima pa toliko tistega extra prostora za nakupljene stvari! :)
Fajn zadeva je tudi spodnji kompartment, ki je s ponjavo locen od zgornjega; ima svoj locen dostop na spredaj spodaj. Med spodnjim in zgornjim prostorom je ze prej omenjena ponjava, ki pa se jo da odpreti (je na zadrgo). Osebno jo imam vedno zaprto in mi tako ni treba za vsako stvar razkopavati nahrbtnika do dna, ampak samo spodaj odprem zadrgo in ze imam stvari pri roki. Iz vsega tega torej sledi, da je najbolje imeti na dnu zgornjega prostora stvari, ki jih najredkeje potrebujes in do katerih se ne rabis prebijat npr. sredi zelezniske postaje ali tik preden tvoj nahrbtnik vrzejo na streho avtobusa z jeznim in neucakanim soferjem, da bi se poleg tebe gradil kup zgoraj nalozenih zadev! :))

Nasel sem stran od Porente:
http://www.nahrbtniki-porenta.si/

Verjetno so tudi drugi nahrbtniki v redu, osebno pa imam s tem zares dobre izkusnje! Predvsem ne pozabi, da poleg velikega vedno pride zraven se mali nahrbtnik (vcasih pa tudi "natrebusnik", saj, kadar nosis tudi velikega na hrbtu, ponavadi malega nosis spredaj) za osebno prtljago in vredne stvari. Fajn je, ce ima mali ob straneh dovolj velika zepa, kamor das plastenko z vodo. V vodo pa je fino sem in tja dodat kaksno tableto Multivitamina (za okus in zdravje)! :))
Srecno!



ID: 982
Ogledov: 321
Odgovor na: 981
Avtor: Sebastjan
Datum: 30.12.04 - 20:21
Naslov: nahrbtniki

Najboljsi nahrbtniki iz mojih izkusenj so nahrbtniki Karrymor,za 35000 sit dobis super stvar



ID: 4645
Ogledov: 429
Odgovor na: 980
Avtor: Matej
Datum: 18.4.09 - 19:21
Naslov: nahrbtniki

Ales ,web stran se ne odpre,sprasuje po username in pass. Hvala



Prijava
Izbor nasvetov

Iskalnik
Ključna beseda (enter)

Razširjeno iskanje








Info: popotnik@sidro.net Vse pravice pridrzane.



Browse Happy logo
metrsko blago
Masaža v Ljubljani Masaža Ljubljana