FORUM: nasveti popotnikov
ID: 4389
Ogledov: 4010
Avtor: Lala
Datum: 12.3.08 - 17:53
Naslov: Indija ali Indonezija ali Filipini ali...

Julija se s kolegico odpravljava za tri tedne na potovanje, ampak nekako se ne moreva zediniti o destinaciji: jug Indije, Tajska, Indonezija ali Filipini. Poletje mogoce res ni najbolj primeren cas za tiste kraje, a zal si samo takrat lahko vzameva dopust.

V Indiji sem bila (vendar na severu) in sem nad njo zelo navdusena. Nad Tajsko nisem tako zelo, ampak verjetno je to predsodek zaradi masovnega turizma v zadnjih letih. Filipini - nikoli razmisljala o potovanju tja, ampak zdaj se kar navdusujem... Indonezija - za tako kratko potovanje niti ne vem, na kaj bi se osredotocila...

Pomagajte z idejami, razpisite se, vsaka informacija nama bo v pomoc! Aja, pa se to: kolegica je navdusena potapljacica, jaz pa ljubiteljica narave in tropskega pragozda...




ID: 4390
Ogledov: 1479
Odgovor na: 4389
Avtor: aby
Datum: 13.3.08 - 19:23
Naslov: Indija ali Indonezija ali Filipini ali...

Predlagam ti Borneo, tropskih gozdov ogromno in potopi na otoku Sipadan ki spada med top 10.Lahko še spezate na Mt. "Kinabalu".
Sam nisem bil na Borneu, na žalost nisem imel dovolj časa.



ID: 4411
Ogledov: 236
Odgovor na: 4390
Avtor: Uporabnik je vnesel email!
Datum: 30.3.08 - 19:56
Naslov: Indija ali Indonezija ali Filipini ali...

Hej
Lani sem bila poleti na Sulawesiju - Indonezija. Prelep otok, sploh mi je bila všeč Tana Toraja. Krasne hišice, okoliška potepanja prečudovita. Ljudje pa--gledajo te, kot da belega visokega človeka vidijo prvič.
En teden je tam obvezen! Poleg tega se mi je tudi dopadel Bali. Sicer je bolj turističen, vendar leeeep. Nastanitev v Ubudu in potem od tam raziskovanje. Prelepe plantaže kave, pa potapljanje in snorklanje...pa njihovi plesi. Vsak večer si moraš ogledat enega.
Potem se splača tud it na Javo - Jogjakarta - templji so krsni, pa srebrnarne pa predstava Ramayana tudi. Skratka...meni se je Indonezija dopadla. 3 tedne se da veliko videti! Pa poleti tudi ni problem. Samo ne hodit po Javi..Jogjakarta je izjema ostalo pa smoooog in umazanija!




Prijava
Izbor nasvetov

Iskalnik
Ključna beseda (enter)

Razširjeno iskanje








Info: popotnik@sidro.net Vse pravice pridrzane.



Browse Happy logo
metrsko blago
Masaža v Ljubljani Masaža Ljubljana